Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Volvo

Online Ruitenwissers te koop voor uw Volvo


Veilig de weg op met goed zicht is belangrijk! Wij bieden goedkope flatblade ruitenwissers aan voor uw Volvo. Wanneer u bij ons ruitenwissers koopt worden deze geleverd met diverse adapters zodat deze goed gemonteerd kunnen worden op uw Volvo. Er zijn namelijk verschillende aansluitingen mogelijk zoals haaksluiting of klikaansluiting. Ook leveren wij een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij de bestelling van uw ruitenwissers.

Voor de Volvo modellen Volvo C30, Volvo C70, Volvo S40, Volvo S60, Volvo S70, Volvo S80, Volvo V40, Volvo V50, Volvo V60, Volvo V70, Volvo XC60, Volvo XC70, Volvo XC90 hebben wij voordelige flatblade ruitenwissers in ons assortiment.


Flatblade ruitenwissers Volvo zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Volvo en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Volvo. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Wat zit er allemaal in de doos van de Volvo flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Volvo
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Geen producten gevonden...