Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Suzuki

Suzuki Ruitenwissers te koop


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Suzuki hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Suzuki autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Suzuki te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Suzuki modellen: Suzuki Alto, Suzuki Baleno, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Ignis, Suzuki Jimny, Suzuki Kizashi, Suzuki Liana, Suzuki Splash, Suzuki Swift, Suzuki SX4, Suzuki Wagon R+, Suzuki X-90


Suzuki flatblade ruitenwissers zijn te gebruiken voor

Voor uw Suzuki wilt u uiteraard kwaliteit ruitenwissers kopen. Wij hebben flatblade ruitenwissers in ons assortiment die perfect passend zijn op uw Suzuki. Deze flatblade ruitenwissers zijn voorzien van een flexibele strip wat bij de conventionele ruitenwissers niet het geval is. Hierdoor zal deze ook perfect aansluiten op uw Suzuki autoruit en zorgen voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisserarm.


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Suzuki

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Suzuki
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Geen producten gevonden...