Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Kyron

Koop hier Ruitenwissers voor uw SsangYong Kyron


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw SsangYong Kyron. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de SsangYong Kyron waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de SsangYong Kyron flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende SsangYong modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: SsangYong Actyon, SsangYong Korando, SsangYong Kyron, SsangYong Musso, SsangYong Rexton, SsangYong Rodius


Waar zijn de flatblade ruitenwissers SsangYong Kyron geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw SsangYong Kyron. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw SsangYong Kyron autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw SsangYong Kyron hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw SsangYong Kyron

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw SsangYong Kyron
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling