Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Korando

Ruitenwissers van kwaliteit voor uw SsangYong Korando


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw SsangYong Korando. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de SsangYong Korando waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de SsangYong Korando flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende SsangYong modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: SsangYong Actyon, SsangYong Korando, SsangYong Kyron, SsangYong Musso, SsangYong Rexton, SsangYong Rodius


SsangYong Korando flatblade ruitenwissers zijn te gebruiken voor

Voor uw SsangYong Korando wilt u uiteraard kwaliteit ruitenwissers kopen. Wij hebben flatblade ruitenwissers in ons assortiment die perfect passend zijn op uw SsangYong Korando. Deze flatblade ruitenwissers zijn voorzien van een flexibele strip wat bij de conventionele ruitenwissers niet het geval is. Hierdoor zal deze ook perfect aansluiten op uw SsangYong Korando autoruit en zorgen voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisserarm.


Wat zit er allemaal in de doos van de SsangYong Korando flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw SsangYong Korando
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling