Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Actyon

SsangYong Actyon Ruitenwissers op Alleskanmee.nl!


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw SsangYong Actyon hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw SsangYong Actyon autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw SsangYong Actyon te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende SsangYong modellen: SsangYong Actyon, SsangYong Korando, SsangYong Kyron, SsangYong Musso, SsangYong Rexton, SsangYong Rodius


Waar zijn de flatblade ruitenwissers SsangYong Actyon geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw SsangYong Actyon. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw SsangYong Actyon autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw SsangYong Actyon hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw SsangYong Actyon

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw SsangYong Actyon
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers