Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Leon

Seat Leon Ruitenwissers te bestellen op Alleskanmee.nl


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Seat Leon. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Seat Leon waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Seat Leon flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Seat modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Seat Alhambra, Seat Cordoba, Seat Exeo, Seat Ibiza, Seat Leon, Seat Mii, Seat Toledo
Bezig met laden...

Flatblade ruitenwissers Seat Leon zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Seat Leon en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Seat Leon. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Wat zit er allemaal in de doos van de Seat Leon flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Seat Leon
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl