Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Vario

Ruitenwissers speciaal voor uw Mercedes Vario!


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Mercedes Vario hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Mercedes Vario autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Mercedes Vario te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Mercedes modellen: Mercedes A-klasse, Mercedes B-klasse, Mercedes C-klasse, Mercedes Citan, Mercedes CL, Mercedes CLA, Mercedes CLC, Mercedes CLK, Mercedes CLS, Mercedes E-klasse, Mercedes G-klasse, Mercedes GL, Mercedes GLK, Mercedes M-klasse, Mercedes ML, Mercedes R-klasse, Mercedes S-klasse, Mercedes SL, Mercedes SLK, Mercedes SLR, Mercedes Sprinter, Mercedes Vaneo, Mercedes Vario, Mercedes Viano, Mercedes Vito


Flatblade ruitenwissers Mercedes Vario zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Mercedes Vario en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Mercedes Vario. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Wat zit er allemaal in de doos van de Mercedes Vario flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Mercedes Vario
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling