Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Mazda

Mazda Ruitenwissers bestellen online


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Mazda strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Mazda goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Mazda modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Mazda 2, Mazda 3, Mazda 5, Mazda 6, Mazda 323, Mazda 626, Mazda B serie, Mazda BT-50, Mazda CX-5, Mazda CX-7, Mazda CX-9, Mazda Demio, Mazda MPV, Mazda MX-5, Mazda Premacy, Mazda RX-8, Mazda Tribute, Mazda Xedos


Mazda flatblade ruitenwissers zijn te gebruiken voor

Voor uw Mazda wilt u uiteraard kwaliteit ruitenwissers kopen. Wij hebben flatblade ruitenwissers in ons assortiment die perfect passend zijn op uw Mazda. Deze flatblade ruitenwissers zijn voorzien van een flexibele strip wat bij de conventionele ruitenwissers niet het geval is. Hierdoor zal deze ook perfect aansluiten op uw Mazda autoruit en zorgen voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisserarm.


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Mazda

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Mazda


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Geen producten gevonden...