Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Lexus

Top kwaliteit Ruitenwissers voor uw Lexus


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Lexus strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Lexus goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Lexus modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Lexus CT 200H, Lexus ES, Lexus GS, Lexus GX, Lexus IS, Lexus LS, Lexus LX, Lexus RX, Lexus SC


Waar zijn de flatblade ruitenwissers Lexus geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw Lexus. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw Lexus autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw Lexus hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Lexus

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Lexus


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Geen producten gevonden...