Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Range-Rover-Evoque

Land Rover Range Rover Evoque Ruitenwissers kopen bij dé specialist


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Land Rover Range Rover Evoque strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Land Rover Range Rover Evoque goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Land Rover modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Land Rover Discovery, Land Rover Freelander, Land Rover Range Rover, Land Rover Range Rover Evoque, Land Rover Range Rover Sport


Voordelen van de flatblade ruitenwissers voor uw Land Rover Range Rover Evoque

Land Rover Range Rover Evoque fladblade ruitenwissers zijn voorzien van de nieuwste technologieën door de meerdere patenten die op het ontwerp zitten. Daardoor bent u verzekerd van een juiste kwaliteit ruitenwisser. Onze flatblade ruitenwissers geschikt voor de Land Rover Range Rover Evoque sluiten netjes aan op uw autoruit en daardoor wissen ze streeploos uw autoruiten schoon. Ook het voordeel met deze flatblade ruitenwisser is dat deze enorm stil zijn ook tijdens harde regenbuien of hogere snelheden. Bovendien zijn onze ruitenwissers gemakkelijk te monteren en maakt het vervangen van de oude ruitenwissers eenvoudig!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Land Rover Range Rover Evoque

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Land Rover Range Rover Evoque
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie