Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Freelander

Koop hier uw Land Rover Freelander Ruitenwissers


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Land Rover Freelander strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Land Rover Freelander goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Land Rover modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Land Rover Discovery, Land Rover Freelander, Land Rover Range Rover, Land Rover Range Rover Evoque, Land Rover Range Rover Sport
Bezig met laden...

Waar zijn de flatblade ruitenwissers Land Rover Freelander geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw Land Rover Freelander. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw Land Rover Freelander autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw Land Rover Freelander hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Land Rover Freelander

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Land Rover Freelander
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers