Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Serie-N

Ruitenwissers Isuzu Serie N kopen


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Isuzu Serie N. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Isuzu Serie N waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Isuzu Serie N flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Isuzu modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Isuzu D-Max, Isuzu PickUp, Isuzu Serie N, Isuzu Trooper


Flatblade ruitenwissers Isuzu Serie N zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Isuzu Serie N en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Isuzu Serie N. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Isuzu Serie N

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Isuzu Serie N


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Geen producten gevonden...