Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
PickUp

Kwaliteit Ruitenwissers voor uw Isuzu PickUp


Veilig de weg op met goed zicht is belangrijk! Wij bieden goedkope flatblade ruitenwissers aan voor uw Isuzu PickUp. Wanneer u bij ons ruitenwissers koopt worden deze geleverd met diverse adapters zodat deze goed gemonteerd kunnen worden op uw Isuzu PickUp. Er zijn namelijk verschillende aansluitingen mogelijk zoals haaksluiting of klikaansluiting. Ook leveren wij een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij de bestelling van uw ruitenwissers.

Voor de Isuzu modellen Isuzu D-Max, Isuzu PickUp, Isuzu Serie N, Isuzu Trooper hebben wij voordelige flatblade ruitenwissers in ons assortiment.


Flatblade ruitenwissers Isuzu PickUp zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Isuzu PickUp en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Isuzu PickUp. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Isuzu PickUp

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Isuzu PickUp


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Geen producten gevonden...