Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Isuzu

Bestel hier Ruitenwissers voor uw Isuzu


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Isuzu strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Isuzu goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Isuzu modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Isuzu D-Max, Isuzu PickUp, Isuzu Serie N, Isuzu Trooper


Waar zijn de flatblade ruitenwissers Isuzu geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw Isuzu. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw Isuzu autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw Isuzu hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Wat zit er allemaal in de doos van de Isuzu flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Isuzu
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Geen producten gevonden...