Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Stream

Honda Stream Ruitenwissers te koop


Veilig de weg op met goed zicht is belangrijk! Wij bieden goedkope flatblade ruitenwissers aan voor uw Honda Stream. Wanneer u bij ons ruitenwissers koopt worden deze geleverd met diverse adapters zodat deze goed gemonteerd kunnen worden op uw Honda Stream. Er zijn namelijk verschillende aansluitingen mogelijk zoals haaksluiting of klikaansluiting. Ook leveren wij een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij de bestelling van uw ruitenwissers.

Voor de Honda modellen Honda Accord, Honda Civic, Honda CR-V, Honda CR-Z, Honda FR-V, Honda HR-V, Honda Insight, Honda Jazz, Honda Legend, Honda NSX, Honda Shuttle, Honda Stream hebben wij voordelige flatblade ruitenwissers in ons assortiment.


Voordelen van de flatblade ruitenwissers voor uw Honda Stream

Honda Stream fladblade ruitenwissers zijn voorzien van de nieuwste technologieën door de meerdere patenten die op het ontwerp zitten. Daardoor bent u verzekerd van een juiste kwaliteit ruitenwisser. Onze flatblade ruitenwissers geschikt voor de Honda Stream sluiten netjes aan op uw autoruit en daardoor wissen ze streeploos uw autoruiten schoon. Ook het voordeel met deze flatblade ruitenwisser is dat deze enorm stil zijn ook tijdens harde regenbuien of hogere snelheden. Bovendien zijn onze ruitenwissers gemakkelijk te monteren en maakt het vervangen van de oude ruitenwissers eenvoudig!


Wat zit er allemaal in de doos van de Honda Stream flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Honda Stream
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling