Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Jazz

Ruitenwissers voor diverse Honda Jazz modellen


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Honda Jazz strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Honda Jazz goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Honda modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Honda Accord, Honda Civic, Honda CR-V, Honda CR-Z, Honda FR-V, Honda HR-V, Honda Insight, Honda Jazz, Honda Legend, Honda NSX, Honda Shuttle, Honda Stream
Bezig met laden...

Voordelen van de flatblade ruitenwissers voor uw Honda Jazz

Honda Jazz fladblade ruitenwissers zijn voorzien van de nieuwste technologieën door de meerdere patenten die op het ontwerp zitten. Daardoor bent u verzekerd van een juiste kwaliteit ruitenwisser. Onze flatblade ruitenwissers geschikt voor de Honda Jazz sluiten netjes aan op uw autoruit en daardoor wissen ze streeploos uw autoruiten schoon. Ook het voordeel met deze flatblade ruitenwisser is dat deze enorm stil zijn ook tijdens harde regenbuien of hogere snelheden. Bovendien zijn onze ruitenwissers gemakkelijk te monteren en maakt het vervangen van de oude ruitenwissers eenvoudig!


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Honda Jazz

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Honda Jazz


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie