Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
HR-V

Ruitenwissers van kwaliteit voor uw Honda HR-V


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Honda HR-V strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Honda HR-V goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Honda modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Honda Accord, Honda Civic, Honda CR-V, Honda CR-Z, Honda FR-V, Honda HR-V, Honda Insight, Honda Jazz, Honda Legend, Honda NSX, Honda Shuttle, Honda Stream


Waar zijn de flatblade ruitenwissers Honda HR-V geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw Honda HR-V. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw Honda HR-V autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw Honda HR-V hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Honda HR-V

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Honda HR-V


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling