Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
FR-V

Koop Ruitenwissers voor uw Honda FR-V op Alleskanmee.nl


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Honda FR-V. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Honda FR-V waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Honda FR-V flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Honda modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Honda Accord, Honda Civic, Honda CR-V, Honda CR-Z, Honda FR-V, Honda HR-V, Honda Insight, Honda Jazz, Honda Legend, Honda NSX, Honda Shuttle, Honda Stream


Honda FR-V flatblade ruitenwissers zijn te gebruiken voor

Voor uw Honda FR-V wilt u uiteraard kwaliteit ruitenwissers kopen. Wij hebben flatblade ruitenwissers in ons assortiment die perfect passend zijn op uw Honda FR-V. Deze flatblade ruitenwissers zijn voorzien van een flexibele strip wat bij de conventionele ruitenwissers niet het geval is. Hierdoor zal deze ook perfect aansluiten op uw Honda FR-V autoruit en zorgen voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisserarm.


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Honda FR-V

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Honda FR-V


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling