Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
CR-V

Diverse Ruitenwissers voor uw Honda CR-V bestellen


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Honda CR-V strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Honda CR-V goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Honda modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Honda Accord, Honda Civic, Honda CR-V, Honda CR-Z, Honda FR-V, Honda HR-V, Honda Insight, Honda Jazz, Honda Legend, Honda NSX, Honda Shuttle, Honda Stream
Bezig met laden...
Snelle levering uit eigen voorraad!
Veilig en eenvoudig betalen
De Specialist van Nederland

Waar zijn de flatblade ruitenwissers Honda CR-V geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw Honda CR-V. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw Honda CR-V autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw Honda CR-V hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Honda CR-V

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Honda CR-V
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling