Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Ford

Online Ruitenwissers te koop voor uw Ford


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Ford hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Ford autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Ford te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Ford modellen: Ford B-Max, Ford C-Max, Ford Cougar, Ford Escort, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Focus C-MAX, Ford Fusion, Ford Galaxy, Ford Ka, Ford Kuga, Ford Maverick, Ford Mondeo, Ford Puma, Ford Pickup F Series, Ford Ranger, Ford S-Max, Ford Tourneo Connect, Ford Transit, Ford Transit Connect, Ford Transit Custom, Ford Transit Tourneo


Voordelen van de flatblade ruitenwissers voor uw Ford

Ford fladblade ruitenwissers zijn voorzien van de nieuwste technologieën door de meerdere patenten die op het ontwerp zitten. Daardoor bent u verzekerd van een juiste kwaliteit ruitenwisser. Onze flatblade ruitenwissers geschikt voor de Ford sluiten netjes aan op uw autoruit en daardoor wissen ze streeploos uw autoruiten schoon. Ook het voordeel met deze flatblade ruitenwisser is dat deze enorm stil zijn ook tijdens harde regenbuien of hogere snelheden. Bovendien zijn onze ruitenwissers gemakkelijk te monteren en maakt het vervangen van de oude ruitenwissers eenvoudig!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Ford

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Ford
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Geen producten gevonden...