Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Daihatsu

Online Ruitenwissers te koop voor uw Daihatsu


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Daihatsu hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Daihatsu autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Daihatsu te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Daihatsu modellen: Daihatsu Charade, Daihatsu Cuore, Daihatsu Copen, Daihatsu Gran Move, Daihatsu Materia, Daihatsu Move, Daihatsu Rocky, Daihatsu Sirion, Daihatsu Terios, Daihatsu Trevis, Daihatsu YRV


Waar zijn de flatblade ruitenwissers Daihatsu geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw Daihatsu. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw Daihatsu autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw Daihatsu hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Daihatsu

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Daihatsu
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Geen producten gevonden...