Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Chrysler

Voordelig Chrysler Ruitenwissers kopen


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Chrysler hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Chrysler autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Chrysler te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Chrysler modellen: Chrysler 300C, Chrysler 300L, Chrysler 300M, Chrysler Grand Voyager, Chrysler Neon, Chrysler PT Cruiser, Chrysler Sebring, Chrysler Stratus, Chrysler Viper, Chrysler Voyager


Chrysler flatblade ruitenwissers zijn te gebruiken voor

Voor uw Chrysler wilt u uiteraard kwaliteit ruitenwissers kopen. Wij hebben flatblade ruitenwissers in ons assortiment die perfect passend zijn op uw Chrysler. Deze flatblade ruitenwissers zijn voorzien van een flexibele strip wat bij de conventionele ruitenwissers niet het geval is. Hierdoor zal deze ook perfect aansluiten op uw Chrysler autoruit en zorgen voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisserarm.


Wat zit er allemaal in de doos van de Chrysler flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Chrysler
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Geen producten gevonden...