Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Bmw

Kwaliteit Ruitenwissers voor uw Bmw


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Bmw strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Bmw goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Bmw modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Bmw 1-serie, Bmw 3-serie, Bmw 5-serie, Bmw 6-serie, Bmw 7-serie, Bmw X1, Bmw X3, Bmw X5, Bmw X6, Bmw Z3, Bmw Z4, Bmw Z8


Flatblade ruitenwissers Bmw zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Bmw en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Bmw. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Bmw

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Bmw
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Geen producten gevonden...