Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Captiva

Automatten voor diverse Chevrolet Captiva modellen


Bij Alleskanmee.nl vindt u voor uw Chevrolet Captiva automatten van het merk Cik-car. Deze automatten zijn specifiek gemaakt voor uw Chevrolet Captiva zodat deze een perfecte pasvorm hebben. Op onze website kunt u handig filteren op het bouwjaar van uw auto en de carrosserie vorm, dit doet u aan de linkerkant van de pagina. Zo komt u bij de juiste matten voor uw Chevrolet Captiva uit. De bestuurderszijde mat van de stoffen automatten set is voorzien van hakversteviging, dit voorkomt slijtage!

In ons assortiment vindt u onder andere automatten voor de: Chevrolet Aveo, Chevrolet Captiva, Chevrolet Spark, Chevrolet Trax, Chevrolet CruzeWaarvoor zijn de automatten voor uw Chevrolet Captiva geschikt?

De automatten zijn speciaal op maat gemaakt voor uw Chevrolet Captiva. Hierdoor heeft deze de perfect pasvorm! Ideaal om uw interieur een frisse look te geven en ook nog eens de originele bekleding van uw Chevrolet Captiva te beschermen tegen vocht en vuil. De matten zijn eenvoudig uit uw auto te halen. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk schoonmaken. U heeft keuze uit rubber en gestoffeerde automatten. De rubber matten zijn vooral geschikt in de winter/herfst maanden waarin het erg vochtig kan zijn! De gestoffeerde matten hebben een extra hakversteviging op de bestuurdersplaats.

Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl