WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Home / Laadpalen / BMW
BMW
BMW Laadpalen
BMW

BMW laadpaal op Alleskanmee.nl!

Op Alleskanmee.nl vindt u een ruim aanbod van laadpalen voor uw BMW. Onze krachtige laadpalen geven u de mogelijkheid om thuis uw elektrische auto snel en veilig op te laden. Wij verkopen laadpalen van ons huismerk "Perfect Fit EV Chargers", Heidelberg en Alfen. Al deze laadpalen zijn zeer geschikt voor uw BMW. Het is het meest voordelig om uw BMW thuis op te laden met stroom uit uw eigen woning of van uw eigen zonnepanelen. Zo bent u ook niet afhankelijk van laadpalen op openbare plekken.


2-serie
3-serie
5-serie
I3
7-serie
I4
IX3
I8
iX
X5
X1
X3

Deze laadpaal voor de BMW is geschikt voor

Deze laadpaal is perfect geschikt voor het dagelijks laden van uw BMW. Via de display kunt u informatie over het laden aflezen, zoals het aantal geladen kW's, de snelheid van het laden en de tijdsduur. Ook is het mogelijk om via de display de laadsterkte en de starttijd in te stellen. Dit betekend dat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe snel uw BMW geladen zal worden. Doordat de laadbox bestendig is tegen temperaturen van -30 tot +50 graden is deze zeer geschikt voor buiten gebruik.

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies