Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Toyota

Kofferbaktassen speciaal voor uw Toyota!


Het meest efficiënt gebruik maken van uw kofferbakruimte doet u met kofferbaktassen speciaal voor uw Toyota. Deze op maat gemaakt tassen passen perfect in uw auto. De kofferbak word zo netjes gevuld. Hiermee kunt u tot wel 30% meer bagage meenemen. De kofferbaktassen zijn van uitstekende prijs en worden voor een voordelige prijs geleverd. Ze zijn gemaakt van een sterke stof die waterbestendig en slijtvast is. Ook hebben de kofferbaktassen voor uw Toyota een luxe uitstraling.

Wij hebben voor de volgende modellen kofferbaktassen Toyota Aygo, Toyota Auris, Toyota Corolla, Toyota C-Hr, Toyota Verso, Toyota Avensis, Toyota Rav4, Toyota Land Cruiser, Toyota Land Cruiser 150Waar zijn kofferbaktassen Toyota geschikt voor

De kofferbaktassen voor uw Toyota zijn uiterst geschikt voor het optimaal benutten van uw kofferbakruimte. U kunt tot wel 30% meer gebruik maken van de ruimte in uw kofferbak. De kofferbaktassen zijn speciaal op maat gemaakt voor uw auto waardoor deze perfect passen. Meten en passen voordat u op vakantie gaat hoeft niet meer! Alles wat in de tassen past past ook in uw auto.

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Geen producten gevonden...