Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Qx70

Voordelige kofferbaktassen voor uw Infiniti Qx70 kopen op Alleskanmee.nl


Met kofferbaktassen heeft u nooit meer inpakstress! Als uw bagage in de kofferbaktassen past dan past het ook in uw Infiniti Qx70. De tassen zijn precies op maat gemaakt voor de kofferruimte van uw Infiniti Qx70. De kofferbak is daardoor netjes en goed gevuld en u kunt tot 30% meer bagage meenemen. De meeste sets bestaan uit 3 handige trolley tassen voor de onderlaag en 3 bijpassende handtassen voor de bovenlaag. Ook ziet uw kofferbak er netjes en strak uit met behulp van deze kofferbaktassen!

Wij verkopen kofferbaktassen voor de volgende modellen Infiniti Fx35, Infiniti Qx70, Infiniti Qx30, Infiniti Q30Deze kofferbaktassen voor de Infiniti Qx70 zijn geschikt voor

De kofferbaktassen voor uw Infiniti Qx70 zijn zeer geschikt voor het optimaal vervoeren en vullen van uw kofferbakruimte. Met deze tassen is het niet meer nodig om voor uw vakantie alles te passen en meten. Alle spullen die passen in de tassen passen ook in uw Infiniti Qx70. Omdat deze specifiek gemaakt zijn voor uw auto en perfect passen ziet het er ook nog eens erg netjes uit!

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Geen producten gevonden...