Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Citroen

Ruim assortiment kofferbaktassen voor uw Citroen


Met kofferbaktassen heeft u nooit meer inpakstress! Als uw bagage in de kofferbaktassen past dan past het ook in uw Citroen. De tassen zijn precies op maat gemaakt voor de kofferruimte van uw Citroen. De kofferbak is daardoor netjes en goed gevuld en u kunt tot 30% meer bagage meenemen. De meeste sets bestaan uit 3 handige trolley tassen voor de onderlaag en 3 bijpassende handtassen voor de bovenlaag. Ook ziet uw kofferbak er netjes en strak uit met behulp van deze kofferbaktassen!

Wij verkopen kofferbaktassen voor de volgende modellen Citroen Berlingo, Citroen C3 Picasso, Citroen C4, Citroen C4 Picasso, Citroen C4 Grand Picasso, Citroen C4 Cactus, Citroen C5, Citroen Ds4, Citroen Ds5, Citroen C-Elysee, Citroen C3 Aircross, Citroen C3, Citroen C4 Aircross, Citroen C6Citroen kofferbaktassen zijn te gebruiken voor

Kofferbaktassen voor uw Citroen zijn zeer geschikt voor het vervoeren van uw bagage als u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Met de kofferbaktassen maakt u optimaal gebruik van uw kofferbakruimte doordat deze specifiek op maat gemaakt zijn voor uw Citroen.

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Geen producten gevonden...