Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland

kofferbaktassen van kwaliteit voor uw Bentley 


Met kofferbaktassen heeft u nooit meer inpakstress! Als uw bagage in de kofferbaktassen past dan past het ook in uw Bentley. De tassen zijn precies op maat gemaakt voor de kofferruimte van uw Bentley. De kofferbak is daardoor netjes en goed gevuld en u kunt tot 30% meer bagage meenemen. De meeste sets bestaan uit 3 handige trolley tassen voor de onderlaag en 3 bijpassende handtassen voor de bovenlaag. Ook ziet uw kofferbak er netjes en strak uit met behulp van deze kofferbaktassen!

Wij verkopen kofferbaktassen voor de volgende modellen Bentley Continental New Flying SpurWaar zijn kofferbaktassen Bentley geschikt voor

De kofferbaktassen voor uw Bentley zijn uiterst geschikt voor het optimaal benutten van uw kofferbakruimte. U kunt tot wel 30% meer gebruik maken van de ruimte in uw kofferbak. De kofferbaktassen zijn speciaal op maat gemaakt voor uw auto waardoor deze perfect passen. Meten en passen voordat u op vakantie gaat hoeft niet meer! Alles wat in de tassen past past ook in uw auto.

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Geen producten gevonden...