★ RUIM 100.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR! • DE GROOTSTE SPECIALIST VAN DE BENELUX IN 2021! ★
Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Hondenrekken
Alleskanmee heeft een unieke serie hondenrekken in het assortiment. Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat het vervoeren van honden veilig moet gebeuren. Om een hond veilig te vervoeren heeft u de juiste uitrusting nodig, waarbij het hondenrek een belangrijk item is. 

Het hondenrek is een scheidingswand van gaas tussen de kofferbak en de achterbank. Deze scheidingswand zorgt ervoor dat de hond veilig in de kofferbak blijft, mocht er (ongehoopt) een aanrijding of noodstop zijn, dan is het met een hondenrek of scheidingswand onmogelijk dat de hond naar voren komt.

De hondenrekken zijn allemaal op maat gemaakt en hebben een specifieke vorm per auto. Hierdoor bent u er zeker van dat het rek goed past en u veilig met de hond op pad kunt. Vaak is bij het hondenrek ook een divider te koop, waardoor u de kofferbak splitst. Handig voor hond én bagage of voor 2 honden die dan beiden hun eigen plek hebben.

Selecteer hieronder het merk van uw auto en vervolgens het model van uw auto. U krijgt dan een overzicht van hondenrekken die specifiek voor uw auto geschikt zijn! Geen producten gevonden...