Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland

Hondenrek kopen? Ruim assortiment voertuigspecifieke honden en scheidingsrekken online bestellen.

Alleskanmee heeft een unieke serie hondenrekken in het assortiment. Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat het vervoeren van honden veilig moet gebeuren. Voor de veiligheid van de hond, uzelf, passagiers en andere weggebruikers. Om een hond veilig te vervoeren heeft u de juiste uitrusting nodig. Het hondenrek is een belangrijk item. Het hondenrek is een scheidingswand van gaas tussen de kofferbak en de achterbank. Deze scheidingswand zorgt ervoor dat de hond veilig in de kofferbak blijft. Mocht er een aanrijding of noodstop zijn, dan is het met een hondenrek of scheidingswand onmogelijk dat de hond naar voren komt.

Wagenspecifieke of universele pasvorm hondenrekken

We hebben universele hondenrekken in het assortiment, maar ook hondenrekken die op maat gemaakt zijn en zodoende een specifieke vorm per auto. De montage is eenvoudig en heeft weinig tot geen impact op het interieur van uw auto. Hierdoor bent u er zeker van dat het rek goed past en u veilig met de hond op pad kunt. Vaak is bij het  hondenrek ook een divider te koop, waardoor u de kofferbak splitst. Handig voor hond én bagage of voor 2 honden die dan beiden hun eigen plek hebben.
Selecteer hieronder het merk van uw auto en vervolgens het model van uw auto. U krijgt dan een overzicht van hondenrekken die specifiek voor uw auto geschikt zijn!
Geen producten gevonden...