Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Jimny

Hondenrekken van topkwaliteit voor uw Suzuki Jimny


Een hondenrek houdt jouw viervoeter netjes op zijn plek en draag mee aan de veiligheid van zowel de hond als de andere inzittenden van de auto. De hondenrekken op Alleskanmee.nl zijn specifiek gemaakt voor uw Suzuki Jimny en hebben de perfecte pasvorm. Zo kunt u met een fijn gevoel uw hond achter in de auto vervoeren. De hondenrekken die wij leveren zijn van uitstekende kwaliteit en zitten stevig vast in uw auto. Bij de meeste auto’s zijn er ook scheidingsrekken beschikbaar. Met het scheidingsrek wordt u geholpen optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in uw auto. Ook is het scheidingsrek erg handig voor het scheiden van bepaalde spullen die u niet samen wilt hebben achter in uw auto! Denk aan bijvoorbeeld uw hond en de verse broodjes van de bakker! Of modderige schoenen en uw bagage.

Wij hebben voor de volgende modellen Suzuki hondenrekken Suzuki SX4, Suzuki Vitara, Suzuki SX4 S-Crosser, Suzuki Baleno, Suzuki Celerio, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Ignis, Suzuki Jimny, Suzuki Swift


Weergave:
 

Suzuki Jimny hondenrekken zijn toepasbaar voor:

Uitermate geschikt zijn deze hondenrekken voor het veilig vervoeren van uw hond in uw kofferbak. Ook zijn de hondenrekken zeer geschikt voor het vervoeren van uw bagage. Met een eventueel scheidingsrek kunt u bijvoorbeeld uw hond en uw boodschappen van elkaar gescheiden houden!

 

Inhoud doos hondenrek voor uw Suzuki Jimny

- Hondenrek van uitstekende kwaliteit
- Duidelijke handleiding
- Montageset

 

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie