Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Celerio

Koop hier uw Suzuki Celerio hondenrek

 

Bij het vervoeren van uw hond in achterin uw Suzuki Celerio wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze zo veilig mogelijk wordt vervoerd. Hondenrekken zijn niet alleen veilig voor uw hond maar ook voor u zelf! Het hondenrek beschermt ook de bestuurder en passagiers tegen de gevaren van losse lading in de kofferruimte. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Suzuki Celerio. Vaak is er voor uw Suzuki Celerio ook eens scheidingsrek beschikbaar. Het scheidingsrek helpt u met het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte in uw auto. Ook is het erg handig voor het scheiden van bepaalde dingen die u niet samen wilt hebben in uw kofferbak. Denk bijvoorbeeld aan uw hond en de boodschappen!

Wij hebben voor de volgende modellen Suzuki hondenrekken Suzuki SX4, Suzuki Vitara, Suzuki SX4 S-Crosser, Suzuki Baleno, Suzuki Celerio, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Ignis, Suzuki Jimny, Suzuki SwiftWeergave:
 

Dit hondenrek voor de Suzuki Celerio is geschikt voor

Het hondenrek voor uw Suzuki Celerio is zeer geschikt voor het vervoeren van onder andere uw hond en uw bagage. Het hondenrek is niet alleen veilig voor uw hond maar ook voor u en uw medereizigers. Het rek kan voorkomen dat er bagage vanuit uw kofferbak naar voren schiet. Zo voorkomt u onveilige situaties!

 

Wat vindt u in de doos van het Suzuki Celerio hondenrek

- Hondenrek met perfecte, rammelvrije pasvorm
- Handleiding met duidelijke instructies
- Montageset voor het monteren

 

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist