Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
XV-Crosstrek

Diverse Subaru XV Crosstrek hondenrekken kopen


Bij het vervoeren van uw hond in achterin uw Subaru XV Crosstrek wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze zo veilig mogelijk wordt vervoerd. Hondenrekken zijn niet alleen veilig voor uw hond maar ook voor u zelf! Het hondenrek beschermt ook de bestuurder en passagiers tegen de gevaren van losse lading in de kofferruimte. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Subaru XV Crosstrek. Vaak is er voor uw Subaru XV Crosstrek ook eens scheidingsrek beschikbaar. Het scheidingsrek helpt u met het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte in uw auto. Ook is het erg handig voor het scheiden van bepaalde dingen die u niet samen wilt hebben in uw kofferbak. Denk bijvoorbeeld aan uw hond en de boodschappen!

Wij hebben voor de volgende modellen Subaru hondenrekken Subaru Forester, Subaru Legacy, Subaru Outback, Subaru XV Crosstrek
Dit hondenrek voor de Subaru XV Crosstrek is geschikt voor

Het hondenrek voor uw Subaru XV Crosstrek is zeer geschikt voor het vervoeren van onder andere uw hond en uw bagage. Het hondenrek is niet alleen veilig voor uw hond maar ook voor u en uw medereizigers. Het rek kan voorkomen dat er bagage vanuit uw kofferbak naar voren schiet. Zo voorkomt u onveilige situaties!


Wat zit er allemaal in de doos van het Subaru XV Crosstrek hondenrek

- Het donkergrijze hondenrek
- Geleverd met montageset en handleiding
- Moeren en bouten voor bevestiging


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl