Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Grand-Scénic

Kwaliteit hondenrekken voor uw Renault Grand Scénic


Bij het vervoeren van uw hond in achterin uw Renault Grand Scénic wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze zo veilig mogelijk wordt vervoerd. Hondenrekken zijn niet alleen veilig voor uw hond maar ook voor u zelf! Het hondenrek beschermt ook de bestuurder en passagiers tegen de gevaren van losse lading in de kofferruimte. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Renault Grand Scénic. Vaak is er voor uw Renault Grand Scénic ook eens scheidingsrek beschikbaar. Het scheidingsrek helpt u met het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte in uw auto. Ook is het erg handig voor het scheiden van bepaalde dingen die u niet samen wilt hebben in uw kofferbak. Denk bijvoorbeeld aan uw hond en de boodschappen!

Wij hebben voor de volgende modellen Renault hondenrekken Renault Captur, Renault Clio, Renault Espace, Renault Kadjar, Renault Kangoo, Renault Laguna, Renault Mégane, Renault Scénic, Renault Talisman, Renault Grand Scénic

Bezig met laden...


Waarvoor is het hondenrek voor uw Renault Grand Scénic geschikt?

Het hondenrek voor uw Renault Grand Scénic is zeer geschikt voor het veilig vervoeren van uw hond en/of bagage. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Renault Grand Scénic en heeft daarmee de perfecte pasvorm. Het hondenrek is erg makkelijk te monteren, de installatie tijd is +- 15 minuten. Boren of andere aanpassingen aan het voertuig zijn niet nodig.


Wat zit er allemaal in de doos van het Renault Grand Scénic hondenrek

- Het donkergrijze hondenrek
- Geleverd met montageset en handleiding
- Moeren en bouten voor bevestiging


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl