Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland

Bestel topkwaliteit hondenrekken voor uw Opel Crossland X


Bij het vervoeren van uw hond in achterin uw Opel Crossland X wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze zo veilig mogelijk wordt vervoerd. Hondenrekken zijn niet alleen veilig voor uw hond maar ook voor u zelf! Het hondenrek beschermt ook de bestuurder en passagiers tegen de gevaren van losse lading in de kofferruimte. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Opel Crossland X. Vaak is er voor uw Opel Crossland X ook eens scheidingsrek beschikbaar. Het scheidingsrek helpt u met het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte in uw auto. Ook is het erg handig voor het scheiden van bepaalde dingen die u niet samen wilt hebben in uw kofferbak. Denk bijvoorbeeld aan uw hond en de boodschappen!

Wij hebben voor de volgende modellen Opel hondenrekken Opel Antara, Opel Astra, Opel Corsa, Opel Insignia, Opel Meriva, Opel Mokka, Opel Zafira, Opel Crossland X, Opel Grandland X
Waarvoor is het hondenrek voor uw Opel Crossland X geschikt?

Het hondenrek voor uw Opel Crossland X is zeer geschikt voor het veilig vervoeren van uw hond en/of bagage. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Opel Crossland X en heeft daarmee de perfecte pasvorm. Het hondenrek is erg makkelijk te monteren, de installatie tijd is +- 15 minuten. Boren of andere aanpassingen aan het voertuig zijn niet nodig.


Inhoud doos hondenrek voor uw Opel Crossland X

- Hondenrek van uitstekende kwaliteit
- Duidelijke handleiding
- Montageset


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie