Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Mercedes-Benz

Online hondenrekken te koop voor uw Mercedes Benz


Zonder zorgen uw trouwe viervoeter vervoeren achter in uw Mercedes Benz doet u met de hondenrekken van Alleskanmee.nl. Hier vindt u hondenrekken specifiek voor uw Mercedes Benz van uitstekende kwaliteit en voor een voordelige prijs. Hondenrekken zijn zeer geschikt voor het veilig vervoeren van uw hond. Maar ook voor het veilig vervoeren van uw bagage en andere spullen die u wilt scheiden van u en uw medepassagiers bij bijvoorbeeld een ongeval. Vaak is er voor uw auto ook een scheidingsrek beschikbaar. Hiermee kunt u uw hond scheiden van boodschappen of uw bagage!

Wij hebben voor de volgende modellen Mercedes Benz hondenrekken Mercedes Benz M-klasse, Mercedes Benz C-klasse, Mercedes Benz A-klasse, Mercedes Benz Citan, Mercedes Benz E-klasse, Mercedes Benz B-klasse, Mercedes Benz GLK, Mercedes Benz GLE, Mercedes Benz CLS, Mercedes Benz GLA, Mercedes Benz GLC, Mercedes Benz CLA, Mercedes Benz GLSMercedes Benz hondenrekken zijn toepasbaar voor:

Uitermate geschikt zijn deze hondenrekken voor het veilig vervoeren van uw hond in uw kofferbak. Ook zijn de hondenrekken zeer geschikt voor het vervoeren van uw bagage. Met een eventueel scheidingsrek kunt u bijvoorbeeld uw hond en uw boodschappen van elkaar gescheiden houden!


Wat vindt u in de doos van het Mercedes Benz hondenrek

- Hondenrek met perfecte, rammelvrije pasvorm
- Handleiding met duidelijke instructies
- Montageset voor het monteren


Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Geen producten gevonden...