Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Wrangler

Koop voordelig hondenrekken voor uw Jeep Wrangler op Alleskanmee.nl


Bij het vervoeren van uw hond in achterin uw Jeep Wrangler wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze zo veilig mogelijk wordt vervoerd. Hondenrekken zijn niet alleen veilig voor uw hond maar ook voor u zelf! Het hondenrek beschermt ook de bestuurder en passagiers tegen de gevaren van losse lading in de kofferruimte. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Jeep Wrangler. Vaak is er voor uw Jeep Wrangler ook eens scheidingsrek beschikbaar. Het scheidingsrek helpt u met het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte in uw auto. Ook is het erg handig voor het scheiden van bepaalde dingen die u niet samen wilt hebben in uw kofferbak. Denk bijvoorbeeld aan uw hond en de boodschappen!

Wij hebben voor de volgende modellen Jeep hondenrekken Jeep Cherokee, Jeep Liberty, Jeep Renegade, Jeep Wrangler, Jeep Compass, Jeep Patriot, Jeep Grand CherokeeWeergave:
 


Waarvoor is het hondenrek voor uw Jeep Wrangler geschikt?

Het hondenrek voor uw Jeep Wrangler is zeer geschikt voor het veilig vervoeren van uw hond en/of bagage. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Jeep Wrangler en heeft daarmee de perfecte pasvorm. Het hondenrek is erg makkelijk te monteren, de installatie tijd is +- 15 minuten. Boren of andere aanpassingen aan het voertuig zijn niet nodig.


Inhoud doos hondenrek voor uw Jeep Wrangler

- Hondenrek van uitstekende kwaliteit
- Duidelijke handleiding
- Montageset


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Geen producten gevonden...