Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Grand-Cherokee

Koop hier uw Jeep Grand Cherokee hondenrek


Hondenrekken zijn uiterst geschikt voor het vervoeren van uw hond en andere spullen zoals uw bagage. De hondenrekken van Alleskanmee.nl zijn specifiek gemaakt voor uw auto en gemakkelijk te monteren met een duidelijke handleiding toegevoegd.Hondenrekken zijn niet alleen handig voor het vervoeren van uw hond maar dragen ook mee aan de veiligheid van u en uw medepassagiers. Denk aan bagage dat naar voren schiet terwijl u hard moet remmen. Voor een voordelige prijs krijgt u een hondenrek van uitstekende kwaliteit perfect passend in uw Jeep Grand Cherokee. Op Alleskanmee.nl vindt u een overzicht waar u gemakkelijk het juiste rek voor uw Jeep Grand Cherokee kunt vinden.

Wij hebben voor de volgende modellen Jeep hondenrekken Jeep Cherokee, Jeep Liberty, Jeep Renegade, Jeep Wrangler, Jeep Compass, Jeep Patriot, Jeep Grand Cherokee


Weergave:
 

 

Waarvoor is het hondenrek voor uw Jeep Grand Cherokee geschikt?

Het hondenrek voor uw Jeep Grand Cherokee is zeer geschikt voor het veilig vervoeren van uw hond en/of bagage. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Jeep Grand Cherokee en heeft daarmee de perfecte pasvorm. Het hondenrek is erg makkelijk te monteren, de installatie tijd is +- 15 minuten. Boren of andere aanpassingen aan het voertuig zijn niet nodig.

 

Wat vindt u in de doos van het Jeep Grand Cherokee hondenrek

- Hondenrek met perfecte, rammelvrije pasvorm
- Handleiding met duidelijke instructies
- Montageset voor het monteren

 

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Geen producten gevonden...