Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Compass

Top kwaliteit hondenrekken voor uw Jeep Compass


Zonder zorgen uw trouwe viervoeter vervoeren achter in uw Jeep Compass doet u met de hondenrekken van Alleskanmee.nl. Hier vindt u hondenrekken specifiek voor uw Jeep Compass van uitstekende kwaliteit en voor een voordelige prijs. Hondenrekken zijn zeer geschikt voor het veilig vervoeren van uw hond. Maar ook voor het veilig vervoeren van uw bagage en andere spullen die u wilt scheiden van u en uw medepassagiers bij bijvoorbeeld een ongeval. Vaak is er voor uw auto ook een scheidingsrek beschikbaar. Hiermee kunt u uw hond scheiden van boodschappen of uw bagage!

Wij hebben voor de volgende modellen Jeep hondenrekken Jeep Cherokee, Jeep Liberty, Jeep Renegade, Jeep Wrangler, Jeep Compass, Jeep Patriot, Jeep Grand Cherokee


Weergave:
 


Bezig met laden...

 

Jeep Compass hondenrekken zijn toepasbaar voor:

Uitermate geschikt zijn deze hondenrekken voor het veilig vervoeren van uw hond in uw kofferbak. Ook zijn de hondenrekken zeer geschikt voor het vervoeren van uw bagage. Met een eventueel scheidingsrek kunt u bijvoorbeeld uw hond en uw boodschappen van elkaar gescheiden houden!

 

Wat vindt u in de doos van het Jeep Compass hondenrek

- Hondenrek met perfecte, rammelvrije pasvorm
- Handleiding met duidelijke instructies
- Montageset voor het monteren

 

Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist