Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Traverse

Koop hier uw Chevrolet Traverse hondenrek


Zonder zorgen uw trouwe viervoeter vervoeren achter in uw Chevrolet Traverse doet u met de hondenrekken van Alleskanmee.nl. Hier vindt u hondenrekken specifiek voor uw Chevrolet Traverse van uitstekende kwaliteit en voor een voordelige prijs. Hondenrekken zijn zeer geschikt voor het veilig vervoeren van uw hond. Maar ook voor het veilig vervoeren van uw bagage en andere spullen die u wilt scheiden van u en uw medepassagiers bij bijvoorbeeld een ongeval. Vaak is er voor uw auto ook een scheidingsrek beschikbaar. Hiermee kunt u uw hond scheiden van boodschappen of uw bagage!

Wij hebben voor de volgende modellen Chevrolet hondenrekken Chevrolet Equinox, Chevrolet Suburban, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Traverse, Chevrolet Trax, Chevrolet Aveo


Weergave:
 


Dit hondenrek voor de Chevrolet Traverse is geschikt voor

Het hondenrek voor uw Chevrolet Traverse is zeer geschikt voor het vervoeren van onder andere uw hond en uw bagage. Het hondenrek is niet alleen veilig voor uw hond maar ook voor u en uw medereizigers. Het rek kan voorkomen dat er bagage vanuit uw kofferbak naar voren schiet. Zo voorkomt u onveilige situaties!


Wat vindt u in de doos van het Chevrolet Traverse hondenrek

- Hondenrek met perfecte, rammelvrije pasvorm
- Handleiding met duidelijke instructies
- Montageset voor het monteren


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Geen producten gevonden...