★ RUIM 100.000 TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR! • DE GROOTSTE SPECIALIST VAN DE BENELUX IN 2021! ★
Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Trekhaak-montage

Fietsendragers voor op de trekhaak

In Nederland is de fietsendrager die op de trekhaak wordt gemonteerd bijzonder populair. Het gemak van de fietsendrager op de trekhaak is ongekend, en doordat veel fietsendragers ook nog kantelbaar zijn, heeft u ook altijd toegang tot de bagageruimte van de auto. Bij Alleskanmee hebben we een ruime keuze aan fietsendragers voor op de trekhaak. Ook trekhaak fietsendragers voor elektrische fietsen behoren tot ons assortiment. 
Hier vindt u onze fietsendragers voor montage op de trekhaak. Voor accessoires zoals een verloopstekker  7 - 13 of 13 - 7 polig, kunt u hier kijken.


Welke fietsendragers voor op de trekhaak zijn er?

Er zijn nog verschillende varianten bij een fietsendrager op de trekhaak, met name de hoeveelheid fietsen per drager is een verschil:
  • Zo hebben we een fietsendragers voor 1 fiets voor op de trekhaak, dit is ideaal waneer er maar 1 fiets mee hoeft. Doordat de constructie van deze fietsendrager kleiner is is deze ook heel makkelijk te monteren. Hij is niet zwaar, wordt veel gebruikt om even 1 van de kinderen met fiets naar school of vriend of vrienin te brengen. 
  • De meest verkochte fietsendrager is de drager voor 2 fietsen, fietsen gebeurd vaak met z'n tweeen dus moeten er ook twee fietsen mee. Een trekhaak kan ook prima twee fietsen plus fietsendrager dragen dus dat is geen probleem. Ook de grote van deze dragers is prima te hanteren. Het is uiteraard ook mogelij om maar 1 fiets mee te nemen op deze drager!
  • Wilt u drie fietsen meenemen dan is dat ook mogelijk, er zijn genoeg fietsendragers voor 3 fietsen. Vaak twee volwassen fietsen en een kinderfiets gaan er mee. Maar drie grote fietsen is ook geen probleem, dit kunnen moountainbikes, racefietsen, stadsfieten of kinderfietsen zijn
  • Er is ook steeds mee vraag naar fietsendragers voor 4 fietsen, vooral gezinnen en sportieve fietsenrs vragen hierna. Voor een gezin van 4 zin deze dragers een uitkomst, iedereen kan zijn fiets meenemen. Maar ook een groepje mountainbikers of racefietsers kunnen een fietsendrager voor 4 fietsen goed gebruiken. Vaak mag er max 60 kg op meegenomen worden, houdt dit dus even in de gaten!


Geen producten gevonden...