WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Home / Dakdragers / Saab / 9-7
9-7
9-7 Saab
Filter
Toepassen
9-7

Dakdragers van kwaliteit voor uw Saab 9-7

Indien u extra bagage of andere grote voorwerpen mee wilt nemen is het gebruik van dakdragers een must. Wij hebben voor de diverse Saab 9-7 modellen dakdragers die zeer geschikt zijn voor het meenemen van uw dakkoffers, fietsen of skidragers. Alle dakdragers hebben een perfecte pasvorm en zitten stevig en veilig op uw dak. Het maximale laadvermogen voor veel van deze drager is ruim voldoende voor een goed gevulde dakkoffer. Omdat wij alles uit eigen magazijn leveren hebben wij een korte levertijd! Alle door ons geleverde dakdragers zijn specifiek bedoeld voor uw auto. Wij verkopen dakdragers voor Saab 9-3, Saab 9-5, Saab 9-7, Saab 9-4. Wij verkopen dakdragers van verschillende merken zoals Thule, Farad, Modula, Mont-Blanc en Aguri.Weergave:
 

Saab 9-7 dakdragers zijn toepasbaar voor

Uitermate geschikt zijn deze dakdragers voor de Saab 9-7 voor het vervoeren van onder andere dakkoffers, kano’s, flexibele dakkoffers en ladders. Ook voor het plaatsen van een fietsendrager voor dakdragermontage zijn deze dakdragers geschikt. Bij de productinformatie kunt u altijd vinden voor welk daktype deze dakdragers geschikt zijn. Meer informatie over daktype kunt u vinden op de pagina Diverse daktype voor dakdrager montage

Wat bevindt zich allemaal in de doos van de dakdragers voor uw Saab 9-7

- Een duidelijke handleiding die u helpt bij het monteren van de dakdragers
- De benodigdheden om de dakdragers op uw Saab 9-7 te monteren
- Een complete set dakdragers voor op uw Saab 9-7
- Sloten voor uw dakdragers (LET OP! Bij sommige modellen moeten deze los worden besteld)

Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies