Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
ES-300

Koop voordelig dakdragers voor uw Lexus ES 300 op Alleskanmee.nl


Indien u extra bagage of andere grote voorwerpen mee wilt nemen is het gebruik van dakdragers een must. Wij hebben voor de diverse Lexus ES 300 modellen dakdragers die zeer geschikt zijn voor het meenemen van uw dakkoffers, fietsen of skidragers. Alle dakdragers hebben een perfecte pasvorm en zitten stevig en veilig op uw dak. Het maximale laadvermogen voor veel van deze drager is ruim voldoende voor een goed gevulde dakkoffer. Omdat wij alles uit eigen magazijn leveren hebben wij een korte levertijd! Alle door ons geleverde dakdragers zijn specifiek bedoeld voor uw auto.

Wij verkopen dakdragers voor Lexus NX-Series, Lexus LX-Series, Lexus RX-Series, Lexus ES 300, Lexus CT 200, Lexus GS-Series, Lexus IS-Series, Lexus UX-Serie. Wij verkopen dakdragers van verschillende merken zoals Thule, Farad, Modula, Mont-Blanc en Aguri.Weergave:
 


Waar zijn de dakdragers Lexus ES 300 geschikt voor

De dakdragers die wij voor uw Lexus ES 300 aanbieden zijn uitermate geschikt voor het meenemen van extra bagage of grote voorwerpen zoals dakkoffers, fietsen, SUBboards, kano’s, ladders etc. Op de pagina fietsendragers voor dakdragermontage hebben we een overzicht van alle fietsendragers die op deze dakdragers kunnen passen. De dakdragers zijn geschikt voor het type dak wat bij uw auto hoort, meer informatie over het daktype kunt u vinden op de pagina Diverse daktype voor dakdrager montage


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de dakdragers voor uw Lexus ES 300

- Een duidelijke handleiding die u helpt bij het monteren van de dakdragers
- De benodigdheden om de dakdragers op uw Lexus ES 300 te monteren
- Een complete set dakdragers voor op uw Lexus ES 300
- Sloten voor uw dakdragers (LET OP! Bij sommige modellen moeten deze los worden besteld)


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Geen producten gevonden...