Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Jaguar

Dakdragers te koop voor uw Jaguar


Dakdragers voor uw auto! Dakdragers zijn voor het vervoeren voor extra bagage erg handig. Wij hebben specifiek voor uw Jaguar passende dakdragers. Deze zijn perfect passend voor op het dak van uw Jaguar. Met dakdragers kunt u onder andere dakkoffers, skidragers en fietsen vervoeren. Wij verkopen verschillende merken dakdragers zoals Menabo, Aguri, Modula, Hakr en Thule. Nagenoeg alle dakdragers worden vanuit ons eigen magazijn verstuurd voor een snelle levering!

Wij verkopen dakdragers voor diverse modellen zoals de: Jaguar XF SportBrake, Jaguar F-Pace, Jaguar X-type, Jaguar XJ-Serie, Jaguar XF-Serie, Jaguar E-Pace, Jaguar I-Pace, Jaguar XE-Serie. Op onze website kunt u filteren op merk, model, bouwjaar, carrosserie en het daktype van uw auto.
Waar zijn de dakdragers Jaguar geschikt voor

De dakdragers die wij voor uw Jaguar aanbieden zijn uitermate geschikt voor het meenemen van extra bagage of grote voorwerpen zoals dakkoffers, fietsen, SUBboards, kano’s, ladders etc. Op de pagina fietsendragers voor dakdragermontage hebben we een overzicht van alle fietsendragers die op deze dakdragers kunnen passen. De dakdragers zijn geschikt voor het type dak wat bij uw auto hoort, meer informatie over het daktype kunt u vinden op de pagina Diverse daktype voor dakdrager montage


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de dakdragers voor uw Jaguar

- Een duidelijke handleiding die u helpt bij het monteren van de dakdragers
- De benodigdheden om de dakdragers op uw Jaguar te monteren
- Een complete set dakdragers voor op uw Jaguar
- Sloten voor uw dakdragers (LET OP! Bij sommige modellen moeten deze los worden besteld)


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Geen producten gevonden...