Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Jazz

Bestel hier dakdragers voor uw Honda Jazz


Indien u extra bagage of andere grote voorwerpen mee wilt nemen is het gebruik van dakdragers een must. Wij hebben voor de diverse Honda Jazz modellen dakdragers die zeer geschikt zijn voor het meenemen van uw dakkoffers, fietsen of skidragers. Alle dakdragers hebben een perfecte pasvorm en zitten stevig en veilig op uw dak. Het maximale laadvermogen voor veel van deze drager is ruim voldoende voor een goed gevulde dakkoffer. Omdat wij alles uit eigen magazijn leveren hebben wij een korte levertijd! Alle door ons geleverde dakdragers zijn specifiek bedoeld voor uw auto.

Wij verkopen dakdragers voor Honda Civic, Honda Insight, Honda Jazz, Honda Accord, Honda CR-V, Honda Logo, Honda HR-V, Honda FR-V, Honda CR-Z, Honda concerto, Honda Odyssey, Honda Stream, Honda City. Wij verkopen dakdragers van verschillende merken zoals Thule, Farad, Modula, Mont-Blanc en Aguri.

Bezig met laden...
Snelle levering uit eigen voorraad!
Veilig en eenvoudig betalen
De Specialist van Nederland


Waar kan ik de dakdragers voor de Honda Jazz voor gebruiken

Voor het vervoeren van onder andere dakkoffers, ladders, SUBboards zijn deze dakdragers voor de Honda Jazz geschikt. Ook gaat het vervoeren van fietsen en skidragers eenvoudig met het gebruik van deze dakdragers. Wij hebben dakdragers geschikt voor verschillende soorten daktypes. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina Diverse daktype voor dakdrager montage


Inhoud doos dakdragers voor uw Honda Jazz

- Set sloten voor uw dakdragers (Niet bij elke set dakdragers standaard meegeleverd)
- Montage materiaal om de dakdragers te monteren
- Complete set van dakdragers speciaal voor op uw Honda Jazz
- Een handleiding die u helpt om de dakdragers te monteren


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling