Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
CR-Z

Diverse dakdragers voor uw Honda CR-Z bestellen


Indien u extra bagage of andere grote voorwerpen mee wilt nemen is het gebruik van dakdragers een must. Wij hebben voor de diverse Honda CR-Z modellen dakdragers die zeer geschikt zijn voor het meenemen van uw dakkoffers, fietsen of skidragers. Alle dakdragers hebben een perfecte pasvorm en zitten stevig en veilig op uw dak. Het maximale laadvermogen voor veel van deze drager is ruim voldoende voor een goed gevulde dakkoffer. Omdat wij alles uit eigen magazijn leveren hebben wij een korte levertijd! Alle door ons geleverde dakdragers zijn specifiek bedoeld voor uw auto.

Wij verkopen dakdragers voor Honda Civic, Honda Insight, Honda Jazz, Honda Accord, Honda CR-V, Honda Logo, Honda HR-V, Honda FR-V, Honda CR-Z, Honda concerto, Honda Odyssey, Honda Stream, Honda City. Wij verkopen dakdragers van verschillende merken zoals Thule, Farad, Modula, Mont-Blanc en Aguri.
Waar zijn de dakdragers Honda CR-Z geschikt voor

De dakdragers die wij voor uw Honda CR-Z aanbieden zijn uitermate geschikt voor het meenemen van extra bagage of grote voorwerpen zoals dakkoffers, fietsen, SUBboards, kano’s, ladders etc. Op de pagina fietsendragers voor dakdragermontage hebben we een overzicht van alle fietsendragers die op deze dakdragers kunnen passen. De dakdragers zijn geschikt voor het type dak wat bij uw auto hoort, meer informatie over het daktype kunt u vinden op de pagina Diverse daktype voor dakdrager montage


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de dakdragers voor uw Honda CR-Z

- Een duidelijke handleiding die u helpt bij het monteren van de dakdragers
- De benodigdheden om de dakdragers op uw Honda CR-Z te monteren
- Een complete set dakdragers voor op uw Honda CR-Z
- Sloten voor uw dakdragers (LET OP! Bij sommige modellen moeten deze los worden besteld)


Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Geen producten gevonden...