Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Escalade

Bestel topkwaliteit dakdragers voor uw Cadillac Escalade


Indien u extra bagage of andere grote voorwerpen mee wilt nemen is het gebruik van dakdragers een must. Wij hebben voor de diverse Cadillac Escalade modellen dakdragers die zeer geschikt zijn voor het meenemen van uw dakkoffers, fietsen of skidragers. Alle dakdragers hebben een perfecte pasvorm en zitten stevig en veilig op uw dak. Het maximale laadvermogen voor veel van deze drager is ruim voldoende voor een goed gevulde dakkoffer. Omdat wij alles uit eigen magazijn leveren hebben wij een korte levertijd! Alle door ons geleverde dakdragers zijn specifiek bedoeld voor uw auto.

Wij verkopen dakdragers voor Cadillac BLS, Cadillac Escalade, Cadillac ATS, Cadillac SRX. Wij verkopen dakdragers van verschillende merken zoals Thule, Farad, Modula, Mont-Blanc en Aguri.
Deze dakdragers voor de Cadillac Escalade zijn geschikt voor

De dakdragers voor uw Cadillac Escalade zijn zeer geschikt voor het vervoeren van onder andere dakkoffers, fietsen, ladders en surfplanken. Op de pagina fietsendragers voor dakdragermontage hebben we een overzicht van alle fietsendragers die op deze dakdragers kunnen passen. Op de pagina Diverse daktype voor dakdrager montage vindt u welk daktype uw Cadillac Escalade heeft. Dit is erg belangrijk bij het kiezen van uw dakdragers!


Inhoud doos dakdragers voor uw Cadillac Escalade

- Set sloten voor uw dakdragers (Niet bij elke set dakdragers standaard meegeleverd)
- Montage materiaal om de dakdragers te monteren
- Complete set van dakdragers speciaal voor op uw Cadillac Escalade
- Een handleiding die u helpt om de dakdragers te monteren


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling