BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home / Automatten / Tesla / Model S
Model S
Model S Tesla
Filter
Toepassen
Model-S

Koop voordelig automatten voor uw Tesla Model S op Alleskanmee.nl

Automatten op maat speciaal voor uw Tesla Model S Op Alleskanmee.nl vindt u rubberen en stoffen automatten voor uw Tesla Model S deze zijn zeer geschikt voor uw auto omdat ze speciaal op maat gemaakt zijn! Ze sluiten dus mooi aan op de vorm van interieur. Automatten zorgen ervoor dat de originele bekleding van uw Tesla Model S beschermt is tegen vocht en viezigheid. De matten zijn makkelijk uit uw auto te halen waardoor het erg gemakkelijk is om deze schoon te maken. Met deze mattenset geeft u het interieur van uw Tesla Model S een nieuwe look! Alleskanmee.nl heeft automatten voor onder andere Tesla Model 3, Tesla Model S


Weergave:
 

Waarvoor zijn de automatten voor uw Tesla Model S geschikt?

De automatten zijn speciaal op maat gemaakt voor uw Tesla Model S. Hierdoor heeft deze de perfect pasvorm! Ideaal om uw interieur een frisse look te geven en ook nog eens de originele bekleding van uw Tesla Model S te beschermen tegen vocht en vuil. De matten zijn eenvoudig uit uw auto te halen. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk schoonmaken. U heeft keuze uit rubber en gestoffeerde automatten. De rubber matten zijn vooral geschikt in de winter/herfst maanden waarin het erg vochtig kan zijn! De gestoffeerde matten hebben een extra hakversteviging op de bestuurdersplaats.

Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies