Onze winkel/showroom is óók op zaterdag open van 9:30 tot 12:30, je bent van harte welkom!
BESTEL NU VÓÓR 16:00 uur, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!
VEILIG EN EENVOUDIG BETALEN!
DE SPECIALIST VAN DE BENELUX!
Home / Automatten
Automatten
Automatten
Automatten

Automatten

Verschillende soorten automatten bieden bescherming aan het interieur van uw auto. Deze bestaan uit rubberen en stoffen automatten welke een perfecte pasvorm hebben voor uw auto. Ook is het mogelijk om universele automatten aan te schaffen, deze hebben echter geen perfecte pasvorm. Alleskanmee heeft een ruim assortiment aan automatten die scherp geprijsd zijn en een hoogwaardige kwaliteit hebben.
 
Om de juiste automat uit te kiezen voor uw voertuig zijn er verschillende automerken onderstaand te kiezen, vervolgens kiest u het type en vanuit daar kunt u zien welke automatten geschikt zijn voor uw auto. Het is belangrijk dat u ook kijkt naar het bouwjaar van uw auto, zodat u vervolgens deze kan kiezen in het menu.

 


Alfa Romeo
Audi
BMW
Chevrolet
Citroen
Dacia
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Jeep
Kia
Land Rover
Mazda
Mercedes
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Seat
Skoda
Subaru
Suzuki
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo

Automatten kopen?

De automatten hebben een dubbele functie. De eerste functie is dat het een strakke en mooie uitstraling heeft en de tweede functie is dat het de originele bekleding beschermd. Een ideale combinatie dus! De automatten van Alleskanmee zijn scherp geprijsd, hebben een hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een perfect pasvorm.

Soorten automatten (stof of rubber)

De stoffen automat beschermd tegen de meest voorkomende middelen die in de auto vervoerd worden, denk hierbij aan verf, water, modder, dieren en boodschappen. De stoffen automat straalt ook luxe uit en beschermd de originele bekleding.

Naast de stoffen automatten heeft Alleskanmee ook automatten die van rubber zijn. De rubberen automatten zijn gemaakt van hoogwaardig dik materiaal en is tevens flexibel. Ook heeft het een perfecte pasvorm en beschikt het over antislip. Al met al is de rubberen automat makkelijker schoon te krijgen dan de stoffen automat. Dit komt omdat het vuil, water en modder niet in de automat trekt, maar op de mat blijft liggen.

Voordelen stoffen Automat?

De voordelen van de stoffen kofferbakmat zijn:
✅ Luxe uitstraling
✅ Hoogwaardige stof
✅ Antislip
✅ Perfecte pasvorm
✅ Beschermt de originele (auto)mat

Voordelen rubberen Automat?

De voordelen van de rubberen kofferbakmat zijn:
✅ Sterk
✅ Hoogwaardig dik materiaal
✅ Flexibel
✅ Duurzaam
✅ Antislip
✅ Perfecte pasvorm
✅ Beschermd de originele (auto)mat
✅ Makkelijk en snel schoon


Fijn dat je op de website van Alleskanmee.nl komt kijken. Functionele-, analytische- en tracking-cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren!
Accepteer geselecteerde cookies