WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE Aankoopbedrag terug winnen? >>DOE MEE<< WINACTIE ★ WINACTIE ★ WINACTIE
Nissan
Nissan Auto zonneschermen
Nissan

Bestel topkwaliteit zonneschermen voor uw Nissan

Met een zonnescherm voor uw Nissan beschermt u uw zelf en andere inzittende tegen de felle zon en UV-Stralen. Het zonnescherm voor uw Nissan heeft een perfecte pasvorm waardoor er geen zonnestralen aan de zijkant naar binnen zullen komen. Ze zijn zeer eenvoudig te monteren. Dit gaat met clipjes. Het is dus niet nodig om te boren of te schroeven. De Zonneschermen zijn verkrijgbaar voor alle ramen, met uitzondering van de voorportieren en de vooruit. Ook zijn ze makkelijk aan te brengen zonder het gebruik van gereedschap. Wij verkopen zonneschermen voor de volgende modellel Nissan Almera, Nissan Note, Nissan Pathfinder, Nissan Patrol, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan Terrano, Nissan X-Trail, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Micra, Nissan Navara, Nissan Pixo


Almera
Juke
Leaf
Note
Micra
Pathfinder
Patrol
Navara
Pulsar
Qashqai
Terrano
X-Trail
Pixo

Waarvoor zijn zonneschermen voor uw Nissan handig?

De zonneschermen voor uw Nissan zijn erg handig voor de bescherming tegen UV-straling en insecten. Ook zorgt het zonnescherm ervoor dat de warmte uit uw auto blijft. Het scherm is perfect passend voor uw auto, het raam is dus volledig afgesloten tegen de zon. De zonneschermen zijn erg eenvoudig te bevestigen met de bijgeleverde clips!

Inhoud doos zonneschermen voor uw Nissan

-Opbergtas voor uw zonneschermen
-Handleiding voor het bevestigen
-Montage materialen
-Zonneschermen van polyestergaas

Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Fijn dat je er bent! Alleskanmee.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer geselecteerde cookies